Cauta:
Sanatate | Link-uri utile
Alege un nivel la care te gasesti:

Director :: Sanatate

Testele de paternitate DelphiTest!
Scopul nostru este sa oferim tuturor oamenilor descoperiri revolutionare in genetica. Oferim cea mai inalta calitate, securitate maxima si sfaturi autentice tuturor clientilor nostri. Multi dintre concurentii nostri nu dispun de facilitati proprii de analiza – noi dispunem. Angajatii nostri sunt foarte bine pregatiti si instruiti, iar laboratorul nostru modern este echipat cu cea mai noua tehnologie, ce garanteaza Teste de prima clasa, calitate excelenta si siguranta.

Asociatia Inima Copiilor
Asociatie non-guvernamentala si non-profit ce are drept scop ajutorarea copiilor cu probleme cardiace grave. In tara noastra se nasc anual peste 900 de copii cu probleme cardiace grave. Ei au nevoie sa fie operati si tratati urgent. Avem nevoie in tara noastra de centre specializate de cardiochirurgie pediatrica performante si cu capacitate suficienta. Proiectul nostru curent este Campania de strangere de fonduri pentru infiintarea unei sectii de cardiochirurgie la Spitalul de copii Marie Curie (Budimex) din Bucuresti. Ajutati-ne sa realizam acest proiect.

Endometrioza
Endometrioza este o boala des īntālnita, ce afecteaza un mare numar de femei, aflate īn perioada fertila. Incidenta acestei patologii a crescut īn ultimii ani, īn special datorita dezvoltarii tehnicilor de diagnosticare dar si īmbunatatirii mijloacelor de informare care a condus la recunoasterea simptomatologiei de catre paciente si adresarea lor catre medic. Cu toate acestea, sunt īnca multe femei care sufera de aceasta boala si nu stiu ca o au.

Organicland - Bio, organic, natural
Magazin online cosmetice bio, organice, naturale si produse de intretinere a curateniei, biodegradabile si ecologice. Alegand un stil de viata ECO vei cauta produse organice, naturale in toate aspectele vietii tale. Ceea ce folosesti pentru a-ti curata si intretine pielea trebuie sa fie la fel de natural ca si ceea ce mananci. Pur si simplu pentru ca ajunge in acelasi loc: in corpul tau.

Nou Nascuti . RO nu este nici afiliat cu autorii acestor pagini,
nici responsabil pentru continutul lor.
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu