Cauta:
Luna - indicator al planului emotional

Luna - indicator al planului emotional

  Autor Ascella - cabinet de astrologie Data: 28.02.2007

In cadrul unei astrograme un rol important il ocupa pozitia Lunii ca indicator al planului nostru emotional si a planului intim. Alaturi de Soare (care indica zodia sub care ne-am nascut) ea ofera informatii importante despre persoana analizata, ambii astrii formand un tot unitar.

Luna este mult mai accentuata in cazul persoanelor de sex feminin dar si al copiilor. De multe ori pentru o femeie pozitia Lunii este mult mai importanta decat cea a Soarelui mai ales cand analizam anumite aspecte legate de camin, plan familial, conceptie, nastere si bineinteles copii. Zodia in care se afla Soarele ramane si ea importanta dar pentru o femeie indica doar anumite trasaturi de personalitate, cele fundamentale, dar care sunt puternic nuantate de catre zodia in care se afla Luna.

Pentru a determina pozitia Lunii in cadrul astrogramei dvs. puteti folosi linkul urmator http://www.ascella.ro/astrograma-online/

In continuare vom analiza si evidentia acele trasaturi al planului emotional asa cum sunt ele reflectate de pozitia Lunii in semnele zodiacale.

Luna in Berbec
Emotiile sunt exprimate cu putere si persoanele in cauza simt nevoia instinctiva de a-si manifesta trairile interioare. O femeie cu Luna in Berbec este una foarte activa, chiar prea activa uneori, iar reactiile ei sunt deseori foarte rapide si pline de energie. Daca are ceva de spus sau e ceva in interiorul ei care trebuie menifestat o va face imediat, pe loc indiferent de circumstante.

Luna in Taur
Persoanele cu Luna in Taur au un plan emotional mult mai stabil si sunt mai sigure pe ele si pe ceea ce simt. Ele au un simt practic mai accentuat iar manifestarea emotiile se petrece intr-o forma concreta si foarte clara. In acelasi timp ele cauta un anumit confort atat emotional cat si material care sa le asigura o anumita certitudine si siguranta. In acelasi timp Luna in Taur confera o anumita eleganta si distinctie.

Luna in Gemeni
Persoana cu Luna in Gemeni are un plan emotional extrem de dinamic si in care emotiile apar si dispar cu viteza luminii. Persoana in cauza deseori nici nu realizeaza ce se intampla si controleaza cu greu ceea ce se intampla in interiorul ei. Exista o anumita dualitate care ii permite sa obtine o anumita stare emotionala la comanda. Daca trebuie sa planga plange, daca trebuie sa rada rade. Important este sa obtina ceea ce doreste. Persoanele cu Luna in Gemeni sunt destul de vorbarete si curioase din fire.

Luna in Rac
In aceasta zodie Luna se afla in domiciliu si indica o persoana foarte sensibila, romantica si cu o imaginatie foarte puternica. Are o intuitie extraordinara si cu simt matern foarte accentuat. In acelasi timp este este o persoana pasiva in care emotiile se dezvolta in interio si deseori fara a fi nevoie a se manifesta in plan concret.

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
4 comentarii
 • a spus
  luni, 27.02.2012
  ) ce tare. mereu m-am simtit mai leoaica asa... niciodata nu am inteles de ce. [ ... ]
 • a spus
  joi, 20.08.2009
  mi se potriveste....super. [ ... ]
 • a spus
  luni, 13.04.2009
  Da intrdevar interesant articol!!! [ ... ]
 • a spus
  marşi, 10.02.2009
  interesant articol. [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu