Cauta:
Fazele lunii în februarie 2010

Fazele lunii în februarie 2010

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 29.01.2010

1. LUNA IN DESCRESTERE 1-13 FEBRUARIE 2010

Sunt favorizate urmatoarele activitati: cura de slabire si dezintoxicarea, curatenia, masajele de relaxare, interventiile chirurgicale.

2. LUNA NOUA: 14 FEBRUARIE ORA 4:53

Sunt favorizate urmatoarele activitati: preocuparea pentru bani si veniturile din munca proprie, dezvoltarea si valorificarea talentelor native.

3. LUNA ÎN CRESTERE 15 - 27 FEBRUARIE 2010

Sunt favorizate urmatoarele activitati: tratamentele, cresterea în greutate, masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor.

4. LUNA PLINA: 28 FEBRUARIE ORA 18:38

Nu sunt favorizate interventiile chirurgicale si mai ales cele de la nivelul sitemului gastro-intestinal, labele picioarelor si rinichii.

5. ZILE FERTILE: 4,5,6,15,16,19,20,24,25

6. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII FEBRUARIE:

Mercur revenit în mers direct înca din 16 ianuarie va tranzita în februarie zodia Capricornului în perioada 1-12 si zodia Varsatorului în perioada 13-28. Îi vantajeaza pe cei carora le tranziteaza zodia natala (Capricorn si Varsator) în sensul ca vor putea comunica mult mai eficient si nu vor mai avea multe blocaje în relatiile inter-umane.

Venus tranziteaza în perioada 1-11 februarie zodia Varsatorului, de aceea s-ar putea sa fim mai detasati fata de declaratiile de dragoste, preferând mai degraba relatiile de prietenie. În perioada 13-28 februarie planeta dragostei dar si al micilor oportunitati intra în zodia Pestilor, unde se afla în exaltare.
O planeta într-un semn de exaltare se spune ca are o putere substantiala. Puterea unei planete exaltate este cam 75 % din puterea maxima a planetei.
De aceea cei din zodia Pestilor, si mai ales femeile vor avea o perioada excelenta pentru relatiile de dragoste, dar pot avea si oportunitati de dezvoltare în domenii diverse, în functie de casa unde se plaseaza tranzitul acestei planete pe harta fiecaruia.

Marte este înca în mers aparent retrograd în zodia Leului pe toata durata lunii februarie. Pe plan individual este bine ca în aceasta perioada sa încercam sa avem stapânire de sine, sa nu fim impulsivi în vorbe si fapte. Surplusul de energie sa-l folosim constructiv, prin practicarea unui sport sau prin implicarea în proiecte. Nativii zodiei Leului sau cei cu ascendentul în Leu sunt cei mai vizati.

Jupiter fiind deja în zodia Pestilor aduce un an deosebit nativiilor acestei zodii de apa, mai ales prima parte a anului. Toti cei care sunteti nascuti sau aveti ascendentul în zodia Pestilor veti avea un an excelent. Sunteti vedetele anului 2010!

Saturn în Balanta este mers aparent retrograd si ne pune la încercare capacitatea de a relationa cât si echilibrul interior. Cu rabdare si perseverenta putem sa rezolvam eventualele provocari ale acestei retrogradari.

Luna tranziteaza urmatoarele zodii în luna februarie:
 • Berbec: 17 si 18
 • Taur: 19 si 20
 • Gemeni: 21, 22 si 23
 • Rac: 24 si 25
 • Leu: 26 si 27
 • Fecioara: 1 si 28
 • Balanta: 2 si 3
 • Scorpion: 4, 5 si 6
 • Sagetator: 7 si 8
 • Capricorn: 9, 10 si 11
 • Varsator: 12, 13 si 14
 • Pesti: 15 si 16
Pentru informatii suplimentare, întrebari sau solicitarea de analize personalizate îmi puteti scrie pe adresa
monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
1 comentarii
 • a spus
  sâmbătă, 30.01.2010
  Imi place articolul,eu citesc mereu fazele fiecarei luni. [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu