Cauta:
Fazele lunii in septembrie 2012

Fazele lunii in septembrie 2012

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 29.08.2012


 


FAZELE LUNII ÎN SEPTEMBRIE 2012

1. LUNA IN DESCRESTERE 1 – 15 SEPTEMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea în greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor începute în perioada cu luna în crestere.
2. LUNA NOUA: 16 SEPTEMBRIE ORA 5:10

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate si pot aparea noi oportunitati care au legatura cu domenii care tin de dezvoltarea personala si îmbunatatirea înfatisarii.
 • Zodia vedeta: Fecioara
3. LUNA ÎN CRESTERE 17 - 29 SEPTEMBRIE 

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale corpului:rinichi si vezica urinara (17 ?i 18), organe genitale (19 si 20), coapse (21 si 22), sistemul osos si genunchi (23, 24 si 25); gambele si sistemul circulator (26 si 27), picioare si sistemul limfatic (28 si 29);
 • cresterea în greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
Nu sunt favorizate în apropierea momentului de luna plina (perioada 28 si 29):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru labele picioarelor;
 • vaccinarile.
4. LUNA PLINA: 30 SEPTEMBRIE ORA 6:18

Activitatile avantajate:
 • orice activitate care are legatura cu relatiile contractuale de orice fel;
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales în zona capului;
 • vaccinarile.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII SEPTEMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii în aceasta luna: 
Berbec: 3, 4 si 30
Taur: 5, 6 si 7 (zile fertile)
Gemeni: 8 si 9
Rac: 10, 11 si 12 (zile fertile)
Leu: 13 si 14
Fecioara: 15 si 16
Balanta: 17 si 18 (zile fertile)
Scorpion: 19 si 20 (zile fertile)
Sagetator: 21 ?i 22
Capricorn: 23, 24 si 25 (zile fertile)
Varsator: 26 ?i 27
Pesti: 1, 2, 28 si 29 (zile fertile)

Pâna pe 22 septembrie dupa amiaza Soarele tranziteaza zodia Fecioarei, apoi începe tranzitul Soarelui prin zodia Balantei pâna pe 23 octombrie dimineata.
De pe 1 septembrie dimineata Mercur va începe tranzitul prin  zodia Fecioarei pâna pe 16 septembrie si vom avea tendinta ca ratiunea sa ne domine emotiile, dar vom fi capabili sa si interpretam corect informatiile din mediul înconjurator. Nu exagerati cu critica (chiar daca aveti dreptate) deoarece poate fi descurjanta pentru cei din jur. Din 17 septembrie Mercur va începe tranzitul sau prin zodia Balantei pâna pe 4 octombrie, ceea ce ne va ajuta sa gasim solutii rapide si eficiente la eventuale conflicte care pot aparea. Ne vom dori mai mult echilibru în viata noastra. 
 
Pâna pe 6 septembrie Venus va tranzita zodia Racului,de aceea relatiile noastre personale vor implica mai multa emotie si sensibilitate. Este bine sa evitam ancorarea excesiva în trecut. Începând cu 7 septembrie Venus va tranzita zodia Leului, ceea ce ne va face mai generosi si mai iubitori. 

Pâna pe 7 octombrie Marte va tranzita zodia Scorpionului, ceea ce poate alimenta dorinta de putere dar si necesitatea de transformare personala radicala.

Pâna pe 26 iunie 2013 Jupiter va tranzita zodia Gemenilor. Acest nou tranzit va favoriza mai ales activitatile care au legatura cu scrisul si educatia dar si cu calatoriile. Se întelege ca sunt favorizatii cei nascuti sau cu ascendentul în zodia Gemenilor, dar nici nativii zodiilor pozitionate pe crucea mobila nu vor fi neglijati (Sagetator, Fecioara si Pesti).

Saturn înca tranziteaza zodia Balantei si îi va ajuta pe nativii din Balanta sa-si sedimenteze experienta ultimilor ani în care au avut ocazia sa se maturizeze. 

Din 4 februarie Neptun a intrat pentru 14 ani în zodia Pestilor, în domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie înalta îi va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit sunt cei nascuti în zodia Pestilor, cei cu Ascendentul în Pesti dar si cei care au un marcaj puternic în Pesti (mai multe planete personale în aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva vom simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important în acesti ani.
Pe parcursul întregii luni Neptun va retrograda prin zodia Pestilor, de aceea este bine sa nu ne lasam prada tentatiilor care dau dependenta (alcool, droguri, fumat si alte obiceiuri nesanatoase). De asemenea atentie la relatia noastra cu apa (retentie, accidente pe apa, inundatii sau seceta etc). 

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani în aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atât la nivel individual cât si la nivel colectiv.Între 15 iulie si 15 decembrie Uranus va avea un tranzit retrograd, de aceea este bine sa fim altruisti si sa încercam sa-i ajutam pe cei ca trec prin momente grele.

Începînd cu 1 septembrie si pâna pe 18 februarie 2014 Nodul Nord se va afla în zodia Scorpionului, ceea ce va poate aduce multe provocari dar si multe oportunitati. Încercati sa fiti flexibili la schimbarile care vor aparea. Orice rezistenta poate provoca blocaje inutile.

Va doresc o toamna frumoasa si rodnica! Pentru informatii suplimentare, întrebari sau solicitarea de analize personalizate îmi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu