Cauta:
Fazele lunii in octombrie 2012

Fazele lunii in octombrie 2012

  Autor Echipa NN Data: 25.09.2012


1. LUNA IN DESCRESTERE 1 – 14 OCTOMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.

2. LUNA NOUA: 15 OCTOMBRIE ORA 15:02

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate si pot aparea noi oportunitati care au legatura cu domenii care tin de colaborarea cu strainatatea, studiile universitare, dezvoltarea spirituala, calatorii in strainatate,
 • Zodia vedeta: Balanta
 • Cuvinte cheie: colaborare, armonie, diplomatie

3. LUNA IN CRESTERE 16 - 28 OCTOMBRRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale corpului:rinichi si vezica urinara (16), organe genitale (17 si 18), coapse (19 si 20), sistemul osos si genunchi (21 si 22); gambele si sistemul circulator (23 si 24), picioare si sistemul limfatic (25 si 26), capul si ochii (27 si 28);
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 27 si 28):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru cap si ochi;
 • vaccinarile.

4. LUNA PLINA:  29 OCTOMBRIE ORA 21:50

Activitatile avantajate:
 • orice activitate care are legatura activitati care implica munca in echipa, se pot forma echipe de oameni care sa colaboreze foarte bine in proiecte pe termen mediu si lung;
 • sunt favorizate relatiile cu sefii si cu persoanele bine pozitionate din punct de vedere social si profesional,
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona capului si a ochilor;
 • vaccinarile.

5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII OCTOMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 1, 2, 27, 28 si 29
Taur: 3 si 4 (zile fertile)
Gemeni: 5, 6 si 7
Rac: 8 si 9 (zile fertile)
Leu: 10 si 11
Fecioara: 12, 13, si 14
Balanta: 15 si 16 (zile fertile)
Scorpion: 17 si 18 (zile fertile)
Sagetator: 19 si 20
Capricorn: 21 si 22 (zile fertile)
Varsator: 23 si 24
Pesti: 25 si 26 (zile fertile)

Pana pe 23 octombrie dimineata Soarele tranziteaza zodia Balantei, iar apoi incepe tranzitul Soarelui prin zodia Scorpionului pana pe 21 noiembrie.
Mercur va incepe tranzitul sau prin zodia Balantei pana pe 4 octombrie, ceea ce ne va ajuta sa gasim solutii rapide si eficiente la eventuale conflicte care pot aparea. Ne vom dori mai mult echilibru in viata noastra. Apoi va tranzita zodia Scorpionului pana pe 29 octombrie si ne va da o capacitate de intelegere foarte profunda dar si o limba mai ascutita. Trebuie sa avem grija la modul de exprimare deoarece duritatea nu ne va ajuta prea mult in comunicare. Din 30 octombrie Mercur va incepe tranzitul in Sagetator si vom avea o stare sufleteasca pozitiva si o dorinta de comunicare mult mai mare, ca si cum ne-am dori ca toata lumea sa fie a nostra. Este bine sa ramanem cu picioarele pe pamand chiar daca spiritul nostru doreste sa zburde.
 
Pana pe 3 octombrie Venus va tranzita zodiac Leului, ceea ce ne va face mai generosi si mai iubitori. Apoi, intre 4 si 28 octombrie avantul lui Venus se mai tempereaza prin tranzitul sau in zodiac Fecioarei. Vom avea tendinta sa avem mai mult simt practic pana si in relatiile de suflet. Din 29 octombrie Venus isi va incepe tranzitul prin zodia Balantei, ceea ce ne va ajuta sa fim diplomati si cooperanti atat cu cei apropiati cat si cu restul lumii.

Pana pe 7 octombrie Marte va tranzita zodia Scorpionului, ceea ce poate alimenta dorinta de putere dar si necesitatea de transformare personala radicala. Apoi Marte isi va incepe tranzitul prin zodia Sagetatorului pana pe 17 noiembrie, acest tranzit ne face mult mai pasionali in tot ceea ce facem, dar mai ales atunci cand luptam pentru un ideal sau vrem sa facem dreptate. 

Pana pe 26 iunie 2013 Jupiter va tranzita zodia Gemenilor. Acest nou tranzit va favoriza mai ales activitatile care au legatura cu scrisul si educatia dar si cu calatoriile. Se intelege ca sunt favorizatii cei nascuti sau cei cu ascendentul in zodia Gemenilor, dar nici nativii zodiilor pozitionate pe crucea mobila nu vor fi neglijati (Sagetator, Fecioara si Pesti).
Din 4 octombrie 2012 si pana pe 30 ianuarie 2013 Jupiter va avea un mers aparent retrograd prin zodia Gemenilor, ceea ce ii va face mai ales pe nativii din Gemeni sa-si regandeasca anumite planuri sau idealuri. 

Saturn mai tranziteaza zodia Balantei pana pe 5 octombrie si i-a ajutat pe nativii din Balanta sa-si sedimenteze experienta ultimilor ani in care au avut ocazia sa se maturizeze si sa porneasca pe un nou drum al evolutiei lor. Din 6 octombrie va veni randul nativilor din Scorpion sa se maturizeze si vor avea timp destul pana pe 23 decembrie 2014. A venit timpul ca nativii Scorpioni sa invete sa-si foloseasca puterea interioara pentru a se reinventa. Nu mai e loc pentru actiuni negative si (auto)distructive. 

Din 4 februarie Neptun a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie inalta ii va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit sunt cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva vom simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important in acesti ani.
Pe parcursul intregii luni Neptun va retrograda prin zodia Pestilor, de aceea este bine sa nu ne lasam prada tentatiilor care dau dependenta (alcool, droguri, fumat si alte obiceiuri nesanatoase). De asemenea atentie la relatia noastra cu apa (retentie, accidente pe apa, inundatii sau seceta etc). 

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv. Intre 15 iulie si 15 decembrie Uranus va avea un tranzit retrograd, de aceea este bine sa fim altruisti si sa incercam sa-i ajutam pe cei ca trec prin momente grele.


Va doresc o toamna frumoasa si rodnica! Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu