Cauta:
Fazele lunii in iunie 2012

Fazele lunii in iunie 2012

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 29.05.2012

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 3 si 20 - 30 IUNIE 

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: rinichi si vezica urinara (1, 27 si 28 iunie); inima, coloana vertebrala si ochii (23 si 24 iunie), stomac si intestine (25 si 26 iunie), organe genitale (29 si 30 iunie);
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 2 si 3 iunie):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru organele genitale;
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 4 IUNIE ORA 14:11

Activitatile avantajate:
 • orice activitate legata de comunicare, studii si examene,
 • drumuri scurte;
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona soldurilor;
 • vaccinarile.
3. LUNA IN DESCRESTERE 5 - 18 IUNIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 19 IUNIE ORA 18:03

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate activitatile care au legatura cu relasiile parteneriale personale sau de afaceri.
 • Zodia vedeta: Gemeni
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII IUNIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 13 si 14
Taur: 15, 16 si 17 (zile fertile)
Gemeni: 18 si 19
Rac: 20, 21 si 22 (zile fertile)
Leu: 23 si 24
Fecioara: 25 si 26
Balanta: 1, 27 si 28 (zile fertile)
Scorpion: 2, 3, 29 si 30 (zile fertile)
Sagetator: 4 si 5
Capricorn: 6 si 7 (zile fertile)
Varsator: 8 si 9
Pesti: 10, 11 si 12 (zile fertile)

Pana pe 21 iunie (inclusiv) Soarele tranziteaza zodia Gemenilor si pe 22 mai incepe tranzitul Soarelui prin zodia Racului

Mercur va tranzita pana pe 7 iunie (inclusiv)zodia Gemenilor si asta ne va ocupa tot timpul deoarece acest tranzit ne va indemna spre comunicare si calatorii. 
In perioada 8 - 26 iunie Mercur va tranzita zodia Racului, de aceea vom fi mai adaptabili in tot ceea ce facem.
Apoi din 27 iunie Mercur intra in zodia Leului si vom stii sa ne organizam mai bine in activitatea zilnica, de aceea vom avea si mai mult timp liber pentru a petrece cu copii.

Pe toata durata acestei luni Venus va tranzita zodia Gemenilor, de aceea vom simti o mai mare nevoie de activitati artistice sau literare. Sunt favorizate calatoriile de scurta durata. 
Important de precizat ca pana pe 28 iunie Venus va avea un mers aparent retrograd prin zodia Gemenilor, ceea ce inseamna ca relatiile sentimentale dar si cu rudele si vecinii vor avea o perioada mai dificila, de asemenea si tranzactiile comerciale nu au prea mult succes. Din 29 iunie Venus isi revine la mersul direct si atunci vom simti ca anumite aspect ale vietii personale sunt mai clare. 

Pe toata durata lunii planeta Marte tranziteaza zodia Fecioarei si ne ajuta sa gandim si sa actionam coerent. 

Pana in 11 iunie tranzitul lui Jupiter in zodia Taurului inca ii mai ajuta pe nativii acestei zodii in evolutia lor personala. Din 12 iunie si pana pe 26 iunie 2013 Jupiter iti va incepe tranzitul prin zodia Gemenilor. Acest nou tranzit va favoriza mai ales activitatile care au legatura cu scrisul si educatia dar si cu calatoriile. Se intelege ca sunt favorizati cei nascuti sau cei cu ascendentul in zodia Gemenilor, dar nici zodiile de pe crucea mobila nu vor fi neglijati (Sagetator, Fecioara si Pesti).

Saturn tranziteaza zodia Balantei in mers aparent retrograd pana pe 26 iunie. Este bine ca in aceasta perioada cei nascuti sau cu ascendentul in aceasta zodie sa se preocupe mai mult de relationarea cat mai armonioasa cu cei din jur. Acest tranzit a lui Saturn ii ajuta sa slabeasca in mod natural. 
Din 27 iunie Saturn isi reia mersul direct si ii va ajuta pe nativii din Balanta sa-si sedimenteze experienta ultimilor ani in care au avut ocazia sa se maturizeze. 

Din 4 februarie Neptun a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie inalta ii va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit sunt cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva vom simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important in acesti ani.
In perioada 4 iunie - 12 iulie Neptun va retrograda prin zodia Pestilor, de aceea este bine sa nu ne lasam prada tentatiilor care dau dependenta (alcool, droguri, fumat si alte obiceiuri nesanatoase). De asemenea atentie la relatia noastra cu apa (retentie, accidente pe apa, inundatii etc).

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv.
Va doresc o vara frumoasa! 

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu