Cauta:
Fazele lunii in iulie 2012

Fazele lunii in iulie 2012

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 26.06.2012

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 2 si 20 - 31 IULIE 

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale corpului: coapse (1, 2, 28 si 29 iulie); inima, coloana vertebralali ochii (20 iulie), stomac si intestine (21 - 23 iulie), rinichi si vezica urinara (24 si 25 iulie), organe genitale (26 si 27 iulie), sistemul osos si genunchi (30 si 31 iulie); a
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 1 si 2 iulie):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru coapse;
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 3 IULIE ORA 21:51

Activitatile avantajate:
 • orice activitate care nu se desfasoara la vedere, practicarea unor tehnici spirituale, auatocunoasterea si dorinta de singuratate;
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona genunchilor si a sistemului osos;
 • vaccinarile.
3. LUNA IN DESCRESTERE 4 - 18 IULIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 19 IULIE ORA 07:24

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate si pot aparea noi oportunitati care au legatura cu domenii care tin de spiritualitate, creativitate, dorinta de dezvoltare personala, autocunoastere. 
 • Zodia vedeta: Racul
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII IULIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 9, 10 si 11
Taur: 12 si 13 (zile fertile)
Gemeni: 14, 15 si 16
Rac: 17 si 18 (zile fertile)
Leu: 19 si 20
Fecioara: 21, 22 si 23
Balanta: 24 si 25 (zile fertile)
Scorpion: 26 si 27 (zile fertile)
Sagetator: 1, 2, 28 ?i 29
Capricorn: 3, 4, 30 si 31 (zile fertile)
Varsator: 5 si 6
Pesti: 7 si 8 (zile fertile)

Pana pe 22 iulie (inclusiv) Soarele tranziteaza zodia Racului si pe 23 iulie incepe tranzitul Soarelui prin zodia Leului. 

In perioada 1 - 15 iulie Mercur va tranzita zodia Leului si vom stii sa ne organizam mai bine in activitatea zilnica, de aceea vom avea si mai mult timp liber pentru a petrece cu copii. 

Din 16 iulie si pana pe 9 august Mercur va intra in mers aparent retrograd in zodia Leului, in aceasta perioada mentalul este mai agitat si dezorientat de aceea este bine sa nu luam hotarari importante si mai ales sa amanam orice tranzactie financiara de valoare mare. 
 
Pe toata durata acestei luni Venus va tranzita zodia Gemenilor, de aceea vom simti o mai mare nevoie de activitati artistice sau literare. Sunt favorizate calatoriile de scurta durata. 

Pana pe 3 iulie planeta Marte tranziteaza zodia Fecioarei si ne ajuta sa gandim si sa actionam coerent. Incepand cu 4 iulie Marte tranziteaza zodia Balantei si suntem invitati sa lucram in echipa, sa avem colaborari armonioase, sa ne ajutam unii pe altii, sa fim impreuna. Vom fi mai diplomati si vom avea mai multa deschidere catre compromis (in sensul bun).

Din 12 iunie si pana pe 26 iunie 2013 Jupiter va tranzita zodia Gemenilor. Acest nou tranzit va favoriza mai ales activitatile care au legatura cu scrisul si educatia dar si cu calatoriile. Se intelege ca sunt favorizati cei nascuti sau cei cu ascendentul in zodia Gemenilor, dar nici zodiile de pe crucea mobila nu vor fi neglijati (Sagetator, Fecioara si Pesti).

Saturn inca tranziteaza zodia Balantei si ii va ajuta pe nativii din Balanta sa-si sedimenteze experienta ultimilor ani in care au avut ocazia sa se maturizeze. 

Din 4 februarie Neptun a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie inalta ii va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit sunt cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva vom simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important in acesti ani. 

Pe parcursul intregii luni Neptun va retrograda prin zodia Pestilor, de aceea este bine sa nu ne lasam prada tentatiilor care dau dependenta (alcool, droguri, fumat si alte obiceiuri nesanatoase). De asemenea atentie la relatia noastra cu apa (retentie, accidente pe apa, inundatii etc). 

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv. Intre 15 iulie si 15 septembrie Uranus va avea un tranzit retrograd, de aceea este bine sa fim mai altruisti si sa incercam sa-i ajutam pe cei din jur ca trec prin momente grele.

Va doresc o vara frumoasa! Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu