Cauta:
Fazele lunii in IULIE 2009

Fazele lunii in IULIE 2009

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 29.06.2009

I. Luna este în creștere în perioadele 1 – 6 iulie si 23 – 31 iulie.

În aceste perioade sunt favorizate:
 • Începerea unor proiecte sau activități noi care pot avea legătură cu administrarea moștenirilor, călătoriile in strainatate și studierea unei limbi străine, relația cu copii, sănătatea și igiena personală, diplomație.
 • Tratamentele pentru următoarele zone: în perioada 1-6 iulie pentru rinichi, vezică urinară, splină, sistemul uro-genital, ficat și coapse, în perioada 23 – 31 iulie pentru inimă, coloană vertebrală, intestine și rinichi, vezică urinară, splină, sistemul uro-genital, ficat și coapse.
 • Creșterea în greutate se face mai ușor, deci atenție la alimentație.
 • Favorizează absorbția mineralelor și a vitaminelor, astfel tratamentele ce urmăresc regenerarea, energizarea și vitalizarea au efecte mai mari în această perioadă.
 • Masajul pentru drenarea lichidelor în corp dar și pentru fortificarea organismului.
 • Fertilitatea este favorizată mai ales în zilele de 2, 3, 12, 13, 17, 18, 21, 22, 29 și 30 iulie.
 • Plantarea copacilor sau a altor plante.
 • Tunderea parului și a unghiilor permite regenerare naturala a acestora, mai ales în zilele 25 și 26 iulie.
În aceste perioade NU sunt favorizate:
 • Cu cinci zile înainte de Lună Plină este bine să se evite ORICE intervenție chirurgicală deoarece în această perioadă fluidele din organism sunt activate la nivel maxim și pot provoca hemoragii, inflamații sau alte  complicații.
 • Zonele vulnerabile pentru intervenții chirurgicale sunt rinichi, vezică urinară, splină, sistemul uro-genital, ficat și coapse.
II. Luna Plină se formează pe 7 iulie 2009 la ora 12:22

Sunt favorizate:

Ar trebui să sesizați că o acțiune începută cu altă ocazie a ajuns la o finalitate, mai ales cele care au legătură cu fructificarea unor activități din următoarele domenii: administratie, agricultura, politica, geriatrie, dermatologie, sculptura, geologie, matematica, activități legate de zona montană.

NU SUNT FAVORIZATE:
 • Intervențiile chirurgicale de orice fel, dar mai ales cele care au legătură cu sistemul osos.
 • Luarea de decizii importante este de preferat să se amâne deoarece acestea pot fi pripite care nu duc la un rezultat multumitor,
 • Vaccinarile nu trebuie facute in cele trei zile dinaintea lunii pline si cu atat mai putin in ziua cu luna plina.
III. Luna este în descreștere în perioada 8 - 21 iulie

În această perioadă Sunt favorizate:
 • Intervențiile chirurgicale sunt favorizate deoarece în această perioadă fluidele din organism sunt activate la nivel minim, astfel există un risc mic al apariției unor complicații.
 • Zonele favorizate pentru intervenții pot fi oricare, cu excepția următoarelor zone: genunchi, labele picioarelor, zona capului, dinți, gât, umeri, stomac și în zona pieptului.
 • Este o perioadă favorabilă pentru dezintoxicarea organismului și pentru cure de slăbire dar facute numai la recomandarea unui medic nutriționist.
 • Curățenia se poate face mai eficient și se va menține pentru o perioadă mai îndelungată.
 • Masajul de relaxare este recomandat.
 • Dacă doriți să scăpați de obiceiuri mai puțin sănătoase(fumat, greutate excesivă, relații nepotrivite, consumul de alcool, alimentație în exces etc) atunci aveți perioada potrivită.
În această perioadă NU SUNT FAVORIZATE:

Nu vă ocupați de grădinărit sau de îngrijirea plantelor deoarece acestea nu se vor dezvolta armonios,
Atenție la tratamentele, este bine să nu se facă exces de medicație ci doar în caz de urgență și la recomandarea medicului,
În perioada de luna în descrestere și mai ales în ultima săptămână, inainte de Luna Noua, nu este recomandat să începeți o activitate importanta, deoarece șansele de eșec sunt foarte mari. Cel mai bine este să continuați activitatile începute anterior perioadei de descreștere a lunii. 
În ultima săptămână a lunii în descreștere nu este bine să se facă nunti.

IV. Luna nouă se formează pe 22 iulie 2009 la ora 05:35

Sunt favorizate:

Începerea unor proiecte noi, mai ales în toate următoarele domenii: construcții, administrație locală, notariat, medicină, design interior, afaceri cu lichide si bauturi, transport pe apa, gradinite și creșe de copii.
Vă puteți ocupa de grădinărit sau de plantele de apartament.
Dacă doriți să scăpați de obiceiuri mai puțin sănătoase (fumat, greutate excesivă, relații nepotrivite, consum de alcool etc) atunci aveți perioada potrivită.
Este mai ușoară detașarea de valorile materiale și sunt favorizate schimbările de domiciliu, cele profesionale și călătoriile.

Nu există activități dezavantajate în momentul de Lună Nouă.

V. Momentele când Luna “merge în gol”

Luna “merge în gol” atunci când nu face nici un aspect cu vreo planetă. În aceste momente există riscul apariției unor greșeli în timpul unei eventuale intervenției chirurgicale sau a unor complicații. De asemenea în aceste momente este bine să nu începeți proiecte noi, cel mai bine este să vă relaxați sau să depuneți doar muncă de rutină care nu afectează în mod fundamental ceea ce este important în viața dumneavoastră.
Iata perioadele din luna iulie 2009 când Luna “merge în gol”:

3 iulie 2009 între orele 12:03 și 16:10
Între 5 iulie 2009 ora 21:17 și 6 iulie 2009 ora 04:07
8 iulie 2009 între orele 11:43 și 17:03
11 iulie 2009 între orele 04:17 și 05:44
13 iulie 2009 între orele 10:03 și 16:40
Între 15 iulie 2009 ora 17:07 și 16 iulie 2009 ora 00:30
Între 17 iulie 2009 ora 22:48 și 18 iulie 2009 ora 04:41
20 iulie 2009 intre orele 00:12 și 05:51
22 iulie 2009 intre orele 04:34 și 05:27
Între 23 iulie 2009 ora 22:28 și 24 iulie 2009 ora 05:22
26 iulie 2009 intre orele 01:14 și 07:25
28 iulie 2009 intre orele 04:53 și 12:56
30 iulie 2009 intre orele 14:54 și 22:10

VI. concluzii privind luna iulie 2009

Pe lângă fazele Lunii care sunt foarte importante trebuie să ținem seama și de alte tranzite care se formează pe harta astrala a lunii iulie 2009.

Luna: Luna trece prin fiecare zodie, astfel fiecare dintre noi simte influențele acesteia. Foarte important! Pe data de 7 iulie 2009 la ora 12:38 se formează o eclipsă de lună în zodia Capricornului în casa a IV-a ceea ce face ca nativii acestei zodii să fie mai mult preocupați de activitățile care tin de partea materială a vieții și de tot ce ține de familie și cămin. Aveți grijă să nu intrați în conflict cu cei apropiați. Mai bine amânați orice discuție importantă.

Soarele: În perioada 1 – 22 iulie Soarele se află în zodia Racului care avantajează clar nativii acestei zodii și pe cei cu Ascendentul în aceeași zodie. Începând cu 23 iulie și până la sfarșitul lunii Soarele se va afla în zodia Leului, nativii acestei zodii vor fi avantajați. Foarte important! Pe data de 22 iulie ora 5:35 dimineata se formeaza o eclipsa totală de soare in zodia Racului. Racii își vor dori cu orice preț să se afirme dar contează foarte mult cum fac acest lucru. Este de preferat sa fie hotărâți și perseverenți și să nu fie prea agresivi în atitudinea lor față de cei din jur.

Mercur: Pînă pe 3 iulie Gemenii pot comunica excelent, apoi în perioada 4-18 iulie cei din zodia Racului pot fi mai comunicativi chiar daca acest lucru nu le face neapărat și plăcere. În perioada 19 – 31 iulie Mercur tranzitează zodia Leului si il face pe acest nativ mai deschis la dialog și la acceptarea opiniilor altora.

Venus: În perioada 1-5 iulie planeta Venus tranzitează zodia Taurului și ajută la deschidere, entuziasm și inflăcărare în manifestarea sentimentelor. Apoi Venus trece în zodia Gemenilor în perioada 6 – 31 iulie, iar nativii acestei zodii sunt mai dispuși să-și dorească o relație de dragoste, mai ales că ei prefera în general ca o relație să se bazeze mai mult pe comunicare verbală decât pe sentimente și dragoste.

Marte: În perioada 1 – 12 iulie planeta Marte își continua tranzitul prin zodia  Taurului,astfel acest tranzit poate aduce o evolutie in relatii pline de afectiune si pasiune, care stimuleaza creativitatea. Apoi această planetă trece prin zodia Gemenilor, și le activează nativilor acestei zodii dorința de a face ceva interesant, problema e ca nu se știe cât îi va ține entuziasmul. De aceea Gemenii trebuie să învețe să fie perseverenți în acțiunile lor.

Jupiter: Pe toată perioada lunii iulie Jupiter va fi în mișcare aparent retrogradă în zodia Vărsător, ceea ce presupune ca toți ne vom gândi mai mult decât de obicei la planuri de viitor care au legătură cu evoluția personală.
Saturn: Pe toată perioada lunii iulie planeta Saturn ne ajută la concretizarea practică a planurilor. Numai ca trebuie răbdare și perseverență.

Uranus: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află în Pești în mers aparent retrograd, aceasta plasare a planetei ne ajută să percepem într-un mod original puterea și nelimitata dragoste a Divinității. Putem primi mesaje neconvenționale pe care le vom înțelege fiecare în funcție de stadiul de evoluție la care am ajuns în acest moment. Este o perioada excelentă în a ne folosi talentele native în viața de zi cu zi.

Neptun: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află in Varsator într-o perioadă de retrogradare, mesajul acestei retrogradări este ca în această perioadă să învățăm să ne punem corect în practică sentimentele și idealurile. 

Pluton: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află in Capricorn și este în mers aparent retrograd. Aceasta planetă ne va da un impuls puternic în dorința de transformare profundă a interiorului pentru a evolua într-o variantă frumoasă și corectă. Pluton dărâmă vechile structuri și reconstruiește altele cu totul noi. Important e ca noi să fim receptivi la schimbare și mai ales să avem capacitatea de a discerne realitatea de iluzie.

Pentru informații suplimentare, întrebări sau sau solicitarea de analize personalizate îmi puteți scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Zile senine!
Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
1 comentarii
 • a spus
  marți, 30.06.2009
  e bine de stiut.multumim frumos. [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu