Cauta:
Noutati utile si relaxare cu ocazia lansarii noului scutec Pampers Premium Care

Noutati utile si relaxare cu ocazia lansarii noului scutec Pampers Premium Care

  Autor Daniela Elena Hurjui Data: 07.02.2013

Noutati utile si relaxare cu ocazia lansarii noului scutec Pampers Premium Care
Sunt mamica pentru a doua oara, de 3 luni de zile. Pentru ca diferenta dintre cele doua fete ale mele este de 12 ani, am fost nevoita sa-mi reamintesc - si mai ales sa invat iar - o multime de lucruri legate de ingrijirea bebelusului. Trebuie sa va marturisesc ca, de aceasta data, am fost mai exigenta, iar asteptarile mele  privind produsele de ingrijire au crescut. Pentru micuta mea de 3 luni caut produse de foarte buna calitate si studiez cu mare atentie eticheta.     

Exigenta si dorinta de cunoastere m-a indemnat sa particip, alaturi de alte mamici din Comunitatea Nou-nascuti, la o intalnire organizata cu ocazia lansarii noului scutec Pampers Premium Care. Si pentru ca in privinta scutecelor nu fac economie, ma bucur ca am avut ocazia sa descopar si sa testez noul produs de la Pampers cu indicator de umiditate - respectiv banda galbena care devine albastra atunci cand scutecul trebuie schimbat. Nu mai exista pe piata la nr. 3 (4-9 kg ) un produs similar.
De asemenea, recomand din tot sufletul servetelele umede Pampers Sensitive. Le-am folosit inca din maternitate, imi plac pentru ca sunt fine, inodore si mai ales spornice. Sunt foarte multumita de felul in care curata. 
Intalnirea  cu cei doi specialisti invitati la eveniment (psiholog Cristiana Haica si Pediatru Roxana Rusu Pusca) a fost un privilegiu pentru mamicile participante, deoarece am putut discuta in voie si am putut sa lamurim problemele pe care le intampinam cu cei mici. In cazul meu, am reusit sa aflu informatii utile, esentiale si sa ma relaxez in acelasi timp. 
Consider extrem de utile astfel de intalniri  si cu cele mai sincere multummiri felicit echipa organizatoare si initiativa Pampers.

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
1 comentarii
  • a spus
    joi, 07.02.2013
    vreau si eu sa particip la aceste evenimente,cum pot afla de ele? [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu