Cauta:
De ce sa devii reprezentant Avon

De ce sa devii reprezentant Avon

Data: 24.10.2019

A deveni reprezentant AVON este o oportunitate reala pentru orice persoana, de a-si crea o sursa suplimentara de venit pentru sine, fara a renunta la locul de munca principal. Mai mult, pentru aceasta nu este nevoie sa sacrifici ceva special sau sa faci o schimbare. De asemenea, nu trebuie sa iei un imprumut de la banca pentru a promova sau a investi vreun ban, incepand propria afacere. Tot ceea ce este necesar, este dorinta si perseverenta ta in atingerea obiectivului dorit. Desigur, toti oamenii sunt diferiti si fiecare are bucuriile si dificultatile sale. Exista insa o problema care face ca majoritatea oamenilor sa fie egali, si aceasta este problema financiara. Nu poti trai asa cum iti doresti, pentru ca nu exista suficienti bani. Poti, desigur, sa contrazici acest lucru, spunand ca „fericirea nu sta in bani”, „poti trai doar cu paine” sau „poti face paradis si intr-o coliba” - dar verdictul va fi acelasi: nu exista nicio cale de fericire fara bani.De ce sa devii reprezentant Avon

Cauta o sursa de venit eficienta

Si atunci ce sa faci, cum sa rezolvi aceasta problema? Raspunsul este simplu: cauta o sursa de venit suplimentar sau construieste-ti propria afacere. Daca chiar vrei sa traiesti mai bine, obtinand venituri suplimentare, inscrie-te ca reprezentant AVON, pentru ca aceasta este de fapt o afacere de la zero. Totul a fost luat in considerare si facut pentru o persoana care doreste sa aiba venituri suplimentare. AVON nu necesita nicio investitie pentru a deveni reprezentant. De fapt, afacerea este „de la zero” si „la cheie”. Inregistrarea este gratuita si foarte rapida: literalmente in termen de una pana la doua ore. Nu trebuie sa experimentezi, sa colectezi un teanc de documente sau sa stai la cozi pentru a incepe sa castigi bani. Nu ai obligatia de a achizitiona bunuri sub forma unor achizitii lunare pentru o anumita suma. Tu decizi daca sa plasezi o comanda sau nu. Nu este necesar sa cumperi bunuri pentru a le revinde. Fara active si vanzari ilicite. Doar la comanda. Reprezentantul AVON nu este un vanzator. Daca produsul comandat de un client nu este cel dorit, acesta poate fi returnat gratuit companiei. Nimic nu te poate bloca, reducand astfel profitul.

Nu platesti imediat pentru produsele AVON

Nu trebuie sa platesti pentru produsele AVON imediat dupa primire. Compania ofera o oportunitate pentru un imprumut de marfa. La inceput, acest imprumut are un anumit plafon si in timp, cu un istoric de credit bun, plafonul poate fi crescut.

Compania ofera beneficii pentru noii reprezentanti. Pentru toti noii veniti, se ofera o reducere la prima comanda din partea companiei, care este de 31%. Ai ocazia sa primesti venituri suplimentare sub forma unor oferte speciale din partea companiei, iar acest lucru este numai pentru reprezentantii AVON. De asemenea, poti primi venituri suplimentare din participarea la vanzarile de produse AVON la preturi reduse.

Participand la „Programul de stimulare a noilor reprezentanti”, poti primi cadouri semnificative din partea companiei, si astfel, poti castiga si mai mult. Participand la diferite programe ale companiei, poti obtine cadouri destul de costisitoare si semnificative, cum ar fi un laptop, un bilet la un concert si chiar o cina la un restaurant.

AVON foloseste o tehnologie inalta, ceea ce face ca munca sa fie mai usoara si mai eficienta. Imediat dupa inregistrare, primesti propriul birou pe internet, prin care, de fapt, se desfasoara intreaga afacere. Trimiterea comenzilor, decontarile etc., se fac in contul personal pe internet.

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu