Cauta:
Ziua copiilor - 1 iunie 2012, Bacau

Ziua copiilor - 1 iunie 2012, Bacau

  Autor Delia Harcoveanu Data: 12.06.2012

Ziua copiilor - 1 iunie 2012, Bacau
Copiii sunt pe primul loc in viata noastra si lor le este dedicata aceasta zi importanta, plina de surprize, in care noi, parintii, le daruim multa dragoste si multe jucarii si dulciuri. Acest motiv ne-a determinat sa ne intalnim la locul de joaca "Mickey Club" de la Arena Mall din Bacau, timp de vreo 2 ore.

Cadourile din partea Comunitatii NN si Nestle au fost o adevarata surpriza si pentru parinti dar mai ales pentru copii. Am pregatit cu grija fiecare pachetel astfel incat fiecare prichindel sa se simta special si emotiile sa-l invaluie pe masura ce-l deschidea.

Cei marisori s-au dus goana la locul de joaca unde era foarte aglomerat. Parintii care ii supravegheau formau parca zidul unei fortarete ce nu-ti mai permitea sa vezi ceva. Cei mici au stat cu noi la cofetaria locului de joaca si au papat piureuri de fructe sau prajiturele, au baut sucuri, apa sau laptic.
Nu i-am uitat nici pe cei care nu au reusit sa ajunga la petrecere din cauza serbarilor de la gradinita asa ca le-am trimis cadourile acasa, sa se poate bucura si ei.

Mii de multumiri  Comunitatea NN  pentru surprize si tuturor participantilor un calduros "La multi ani!" !  

Organizatori:  Delia Harcoveanu si Diana Dudau

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu