Cauta:
Spitalul "Cuza Voda" si Spitalul "Elena Doamna" din Iasi au primit cea de a treia donatie Pampers® din cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin"

Spitalul "Cuza Voda" si Spitalul "Elena Doamna" din Iasi au primit cea de a treia donatie Pampers® din cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin"

  Autor Echipa NN Data: 07.03.2011

Spitalul 'Cuza Voda' si Spitalul 'Elena Doamna' din Iasi au primit cea de a treia donatie Pampers® din cadrul campaniei '1 pachet = 1 vaccin'
Cea de a treia donatie din cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin a ajuns la Iasi. Datorita parintilor din Romania, Spitalul "Cuza Voda" si Spitalul "Elena Doamna" au primit mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers. 

În cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin, parintii din România au avut posibilitatea sa contribuie atat la salvarea copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanus, cat si sa sustina maternitatea din orasul lor. Ei au intrat pe pagina de Facebook "Lumea Mamicilor", au participat la mozaicul Pampers® si au votat orasul preferat.

Datorita voturilor lor, cea de a treia donatie Pampers a ajuns la Iasi, la Spitalul "Cuza Voda" si Spitalul "Elena Doamna". Donatiile vor ajuta la dotarea maternitatilor cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou - nascutilor conditii cât mai bune in perioada spitalizarii.  Astfel, maternitatea Spitalului "Cuza Voda" a primit o donatie care consta în scutece Pampers®, 25 de patuturi neonatale, 12 mese de înfasat si 12 scaune de alaptat, iar maternitatea Spitalului "Elena Doamna" a primit scutece Pampers®, 12 patuturi neonatale, 6 mese de înfasat si 6 scaune de alaptat.
Dr. Stamatin Maria, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului "Cuza Voda" - "As vrea sa le multumesc mamicilor care au votat pentru aceasta maternitate. Mobilierul pentru copii este extrem de binevenit, fiind tot ce-i trebuie atât unui copil, cât si unei mamici ca sa stea împreuna dupa o jumatate de ora de la nastere".

La donatie a fost prezent si Aurelian Temisan, sustinatorul campaniei "1 pachet = 1 vaccin". "Este o campanie în care cu siguranta m-as fi implicat, chiar daca nu as fi devenit parinte, pentru ca oriunde în lume exista oameni care au nevoie de ajutorul altor oameni. As vrea sa le multumesc tuturor celor care contribuie la aceasta campanie", a declarat el.

Parintii din România au sustinut maternitatile din orasul lor, intrând pe pagina de Facebook "Lumea Mamicilor", participând la mozaicul Pampers® si votând orasul preferat. În acest fel, prima donatie din cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin" a mers catre spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti, iar cea de a doua donatie a ajuns în Timisoara, la Spitalul Clinic "Dumitru Popescu" si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1.

Ca si în anii trecuti, parintii din tara au avut posibilitatea sa ajute familiile afectate de tetanos din intreaga lume, sa primeasca o sansa la viata. În cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin", pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, avand semnul campaniei, Pampers® va dona catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin.
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
1 comentarii
  • a spus
    joi, 23.06.2011
    Comentarii la articolul Spitalul "Cuza Voda" si Spitalul "Elena Doamna" din Iasi [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu