Cauta:
Credit pentru celulele stem

Credit pentru celulele stem

Data: 20.06.2011

Din dorinta de a ajuta cat mai multi viitori parinti sa beneficieze de recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical al copilului, BIOGENIS si Banca Transilvania au gandit un credit special pentru recoltarea si criogenarea de celule stem.
Recoltarea de celule stem din cordonul ombilical se poate face doar la nastere. Un moment unic, pe care viitorii parinti nu trebuie sa il rateze!
Angajamentul BIOGENIS este de a fi alaturi de viitorii parinti in momentul unic al nasterii copilului, oferindu-le posibilitatea de a pastra aceste celule atat de valoroase pentru viitorul lor.
Prin intermediul parteneriatului dintre BIOGENIS si Banca Transilvania viitorii parinti vor beneficia de unul dintre cele mai avantajoase credite pentru celule stem existente la momentul de fata in Romania.
Perioada maxima de creditare este de 18 luni iar limita maxima de finantare este de 5.000 de euro.
Pe site-ul BIOGENIS cei interesati au la dispozitie si un simulator de credit, care sa le ofere date referitoare la costurile creditului.

"Continuam dezvoltarea de servicii in concordanta cu cererile viitorilor parinti. In acest moment clientii Biogenis pot opta pentru  plata integrala in avans a serviciului, plata in rate lunare si anuale sau plata prin intermediul unui credit bancar prin Banca Transilvania. In plus oferim chiar si posibilitatea de a nu plati nicio suma in avans, primele plati aparand de abia dupa nastere, la o distanta de aproximativ o luna de zile." - Cristian Lacraru, director de marketing si comunicare BIOGENIS.


[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu