Cauta:
Cea de-a doua editie a targului pentru copii si intreaga familie - KIDEX

Cea de-a doua editie a targului pentru copii si intreaga familie - KIDEX

Data: 08.04.2005

Cea de-a doua editie a targului pentru copii si intreaga familie - KIDEX, desfasurat intre 1-5 iunie la Complexul Expozitional Romexpo si-a inchis portile, marcand un eveniment de succes, pentru www.nou-nascuti.ro, atat ca expozant, dar si ca partener media.
www.nou-nascuti.ro s-a lansat oficial in cadrul acestui eveniment, echipa noastra de specialisti a fost o prezenta activa: cartile de povesti, baloanele oferite de www.nou-nascuti.ro au facut bucuria atat a copiilor, cat si a parintilor.
Am fost prezenti si in cadrul seminariilor organizate in cadrul expozitiei cu tema "Faceti cunostinta cu bebelusul Dvs".

Peste 15.000 vizitatori au putut gasi in acelasi loc o gama variata de jucarii, jocuri, articole de imbracaminte pentru copii si gravide, dulciuri, servicii bancare si de asigurari, programe de pregatire a viitoarelor mamici, spectacole si evenimente cu si pentru copii.
KIDEX a fost structurat pe trei zone:
 • Zona comerciala, structurata pe doua categorii de varsta, categoria 0-7 ani si 7-14 ani.
 • Zona spectacolelor, unde a fost amenajata o scena - unde au avut loc o serie de evenimente de divertisment cu si pentru copii, sustinute de firmele expozante, Palatul National al Copiilor, cluburile copiilor, etc.
 • Zona de joaca, unde copii au avut parte de jocuri si jucarii gonflabile (tobogan, saltea gonflabila, castel etc.), dar si un spatiu anume amenajat unde s-au intalnit cu personajele de poveste indragite.

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
2 comentarii
 • a spus
  miercuri, 07.01.2009
  nu am stiut de acest targ dar ne-ar face mare placere ca la anu sa fim si noi prezenti [ ... ]
 • a spus
  vineri, 02.09.2005
  Nu am stiut de el .Anul viitor venim si noi :D [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu