Cauta:
BIOGENIS vine, in aceasta toamna, la targul international pentru copii din Constanta!

BIOGENIS vine, in aceasta toamna, la targul international pentru copii din Constanta!

  Autor Echipa NN Data: 26.08.2011


Dupa succesul inregistrat la editia din aceasta primavara a Baby Boom  Show Bucuresti, BIOGENIS se va intalni cu viitoarele mamici de aceasta data la Constanta. In perioada 02 - 04 septembrie 2011, BIOGENIS asteapta vizitatorii cu surprize la Baby Boom Show, primul targ international din Romania pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici! Acestea vor gasi la standul BIOGENIS specialisti de la care vor primi raspunsuri la intrebarile care le framanta legate de recoltarea si stocarea celulelor stem si vor avea parte si de surprize.

Viitorii parinti sunt asteptati la standul BIOGENIS, cel mai mare stand pentru celule stem din cadrul Baby Boom Show, pentru a primi toate informatiile necesare luari unei decizii cu privire la recoltarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical si din gelatina Wharton (cordonul ombilical). Targul are loc in perioada 2-4 septembrie la Centrul Expozitional Constanta.

Despre BIOGENIS

BIOGENIS existenta in Romania din 2007, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent in 11 tari si lucreaza in 7 laboratoare de prelucrare a sangelui. Peste 80.000 de parinti au apelat la serviciile grupului nostru pana in acest moment.
In Septembrie 2010 BIOGENIS a deschis  banca de procesare si stocare de la Bucuresti iar astazi ofera clientilor sai si posibilitatea de a stoca tesut din cordonul ombilical al noului nascut, tesut bogat in celule stem mezenchimale.
BIOGENIS este singura banca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!
BIOGENIS ofera posibilitatea de a recolta celule stem la o rata foarte avantajoasa prin credit de la Banca Transilvania.
BIOGENIS este prima banca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro!

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu