Cauta:
Biogenis a inaugurat unitatea de stocare pentru celule stem din Romānia

Biogenis a inaugurat unitatea de stocare pentru celule stem din Romānia

Data: 10.09.2010

Biogenis a deschis oficial īn Romānia cea de-a treia unitate de stocare a grupului international Famicord

Noua unitate de stocare din Bucuresti a primit īn luna Iulie a acestui an acreditarea de functionare din partea Autoritatii de Transplant din Romānia. Pāna acum Biogenis stoca probele de celule stem īn banca din Polonia, la Varsovia, grupul avānd peste 35.000 de clienti. De acum īnainte clientii Biogenis pot alege tara de stocare, Romānia sau Polonia.

Evenimentul de inaugurare s-a desfasurat la sediul BIOGENIS, cu participarea domnului Jakub Baran-Presedinte al PBKM (Banca Poloneza de Celule Stem) si a domnului Cristian Nacu-Sef al reprezentantei Fondului de venture capital al Enterprise Investors īn Romānia. Invitata speciala a Biogenis a fost doamna Viorica Susanu-multipla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice Sydney, Atena si Beijing.

"Īn domeniul nostru, Romānia este o piata foarte dinamica si cu o crestere sustinuta, demonstrata īn cei peste trei ani de zile de cānd Biogenis activeaza aici. Apreciem de asemenea atitudinea pozitiva manifestata de societatea romāneasca īn ceea ce priveste īntelegerea si adoptarea noilor tehnologii. Investitia realizata īn noua unitate de stocare din Bucuresti face parte din strategia de dezvoltare a grupului Famicord de a fi cāt mai aproape de clientii sai. Suntem siguri ca deschiderea bancii din Bucuresti va atrage noi clienti. Dorim ca īn doi-trei ani sa aducem investitii suplimentare de aproximativ doua milioane lei si īn acelasi timp urmarim sulimentarea personalului de lucru cu aproximativ 20 de noi oameni", Jakub Baran, Presedinte al PBKM.

"Deschiderea noii unitati de stocare la Bucuresti reprezinta un pas important īn strategia Biogenis de consolidare a pozitiei sale īn piata si vine īn acelasi timp ca urmare a cererii din partea clientilor, acestia fiind interesati de stocarea īn tara noastra. Iata ca acum oferim acest serviciu dorit. Conditiile de lucru ale laboratorului din Bucuresti depasesc normele impuse īn domeniu. Capacitatea de stocare īn acest moment este de 8.000 de unitati, cu posibilitate de extindere. Biologii au efectuat stagii de pregatire īn Romānia dar si īn Polonia īn cadrul laboratorului din Varsovia. Noul laborator ofera toate conditiile necesare prelucrarii si stocarii sāngelui ombilical, de la primirea unitatii de sānge si pāna la pastrarea sa īn criotancurile de conservare.

Anul 2010 este unul cu o puternica extindere a serviciilor noastre, servicii create ca urmare a campaniei lansate anul trecut, "Sanatatea copilului tau īncepe īnainte de nastere". Oferim clientilor nostri posibilitatea de a stoca īn doua tari, la alegere. Acestia beneficiaza gratuit de cursuri pentru parinti īn programul Scoala Gravidei Biogenis si pot alege īn acelasi timp un serviciu special, stocarea probei de celule stem īn doua recipiente cu posibilititate de utilizare separata. Prima plata, pentru stocarea īn Romānia, se face dupa nastere, parintii neavānd nicio obligatie financiara īnainte de nastere. Sunt doar cāteva din serviciile pe care le punem la dispozi?ie clientilor nostri, iar pentru finalul de an pregatim cāteva surprize foarte interesante." - Cristian Lacraru, director de comunicare BIOGENIS, banca de celule stem.[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu