Cauta:
BIOGENIS a implementant plata online cu cardul

BIOGENIS a implementant plata online cu cardul

  Autor Cristian Lacraru

BIOGENIS a implementant plata online cu cardul
BIOGENIS este prima banca romaneasca de celule stem, parte a unui grup international de banci de celule stem, ce lanseaza plata online cu cardul pentru serviciile sale.

BIOGENIS-banca de celule stem anunta lansarea serviciului de plata online direct cu cardul bancar pentru platile efectuate de catre clientii sai. Acestia nu trebuie decat sa intre pe pagina bancii, www.biogenis.ro si sa acceseze linkul pentru plata online a serviciilor. Nu este nevoie de deplasarea la banca sau de prezenta unui terminal tip POS. Simpla accesare a formularului de plata online asigura un transfer securizat al platii, comod si foarte rapid.

Sistemul a fost testat de catre Biogenis iar de astazi este complet functional, clientii bancii avand deja posibilitatea de efectuare a platilor online. Comisionul pentru tranzactie este zero.

"BIOGENIS ofera de mult timp facilitati de plata in rate pentru serviciile sale, fara plata in avans. Pentru a face si mai usoara plata am lansat astazi un sistem prin care clientii nostri pot achita facturile de recoltare si de stocare anuala direct prin intermediul site-ului nostru, intr-un sistem securizat, cu cardul bancar. Procedura este simpla si rapida, experienta fiind asemanatoare cu achizitionarea unui produs de la un magazin online, iar comisionul este zero"  - Cristian Lacraru, director de marketing si comunicare al BIOGENIS, banca de celule stem.

Clientii BIOGENIS au si posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem stem, prin intermediul programului de bonusare 1,2,3, 200. Intra pe www.biogenis.ro, scrie la customer@biogenis.ro sau suna la CallCenter 0215280202 pentru detalii despre acest program.
 
Despre BIOGENIS
BIOGENIS existenta in Romania din 2007, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent in 11 tari si lucreaza in 7 laboratoare de prelucrare a sangelui. Peste 100.000 de parinti au apelat la serviciile grupului nostru. 

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro! 
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu