Cauta:
Nou-Nascuti.ro te trimite la KIDEXConcursuri
Alege un nivel la care te gasesti:Esti insarcinata sau ai deja un copil? Nou-nascuti.ro te trimite la KIDEX!

30 de invitatii puse in joc pentru a vizita locul unde poti gasi de toate pentru toti copiii!
Relaxeaza-te si bucura-te in mijlocul copiilor!

Cu o traditie deja consacrata in randul manifestarilor expozitionale pentru copii, KIDEX-ul va continua seria evenimentelor unice si neconventionale dedicate celor mici (0-5 ani) si viitorilor parinti, cu cea de-a V-a editie, de iarna, organizata in incinta pavilioanelor 16-17 din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.
Astfel, pe parcursul celor trei zile de targ, intre 8-10 decembrie, Romexpo se va transforma intr-o oaza de bucurie in care cei mici vor avea ocazia sa cante, sa danseze, sa picteze si, nu in ultimul rand, sa se intalneasca cu Mos Craciun si cu personajele de basm indragite.
Pe langa un program variat de evenimente conexe dedicat intregii familii, cat si viitorilor parinti, vizitatorii pot beneficia si de reducerile speciale de Craciun oferite de expozanti. Produsele prezentate de catre firmele participante vor acoperi o gama cat mai variata de articole si servicii pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani, dar si pentru viitoarele mamici sau "proaspetii" parinti.
Noutatea editiei din aceasta iarna o va reprezenta un program special de donatii si strangere de fonduri, menit sa vina in sprijinul unei categorii vulnerabile de copii, si anume, a copiilor cu dezabilitati fizice sau mentale. Evenimentul va avea drept scop acordarea de ajutoare si atragerea atentiei publicului asupra unei probleme cu care se confrunta minorii cu deficiente.
Kidex-ul este sarbatoarea tuturor copiilor, iar anul acesta Mos Craciun va veni si pentru multi dintre copiii cu probleme, care in mod obisnuit nu se pot bucura cum trebuie de aceasta perioada.

Inscrie-te pe www.nou-nascuti.ro pana pe 5 decembrie 2006!

Ai sansa sa fii una din castigatoarele care isi pot petrece o zi la Kidex.

Accesul pe baza de invitatie va fi permis o singura data, in oricare din cele cinci zile de targ.Pentru a te putea inscrie in concurs trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

  • sa fii membru al comunitatii NN
  • sa ai minimum 50 de mesaje postate in Forumul NN
  • sa completezi chestionarul [click aici]
Premiile vor fi trase la sorti la incheierea concursului, urmand ca cei care au castigat sa fie anuntati atat pe site, cat si prin email.

Premiile se ridica de la sediul Nou Nascuti, CASA PRESEI LIBERE, corp C, et.3, camera 316.

Numar de premii disponibile: 30 din 30

Castigatori la acest concurs sunt:

mihha ,  irolf ,  cricipi ,  eliza ,  cami28 ,  biencut ,  mihailalizetta ,  chris25ss ,  Laura75 ,  cdelinschi ,  andra307 ,  Mirela2004 ,  maryana ,  posa.oana ,  Emi ,  Alessandra ,  AlinaAlesia ,  Georgiana ,  nicoleredsun ,  anamaarria ,  christian ,  spezam ,  mona26 ,  Gaby

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu