Cauta:
Castiga o pompa de san manuala Close to Nature!Concursuri
Alege un nivel la care te gasesti:Nou-nascuti.ro si 9 luni te invita, in perioada 9-20 aprilie, la un concurs de Paste. Participa si poti castiga o pompa de san manuala Close to Nature, de la Tommee Tippee. Ce trebuie sa faci? Raspunde la intrebarile sponsorului si intra in competitie!

Perioada concurs: 10-20 aprilie 2012
Tragere la sorti: 20 aprilie 2012, 1 AM
Premiio pompa de san manuala Close to Nature, de laTommee Tippee 


Ce trebuie sa faci?
1. Da like paginii de Facebook NouNascuti.ro 
2. Da like paginii de Facebook 9luni 
3. Intra in pagina de concurs 
4. Completeaza corect datele tale de contact
5. Raspunde corect la intrebarile sponsorului 9luni


Pompa de san manuala Close to Nature

Tommee Tippee este brand-ul reprezentant al Grupului Mayborn-Anglia, cu experienta de peste 50 ani in domeniu, care sustine hranirea sanatoasa si igiena nou-nascutilor din intreaga lume, inovand piata articolelor pentru copii.
Anii de experienta a mamelor care alapteaza si de cercetare a specialistilor, au dat nastere gamei "Closer To Nature" care a revolutionat si incurajat hranirea cu lapte matern. Combinand alaptarea la san si hranirea cu biberonul  folosind lapte matern mai mult timp, Tommee Tippee respecta etapele de dezvoltare sanatoasa ale nou-nascutilor oferind produse unice, sigure (BPA free) si eficiente.
Pompa de san Close to Nature este compusa doar din 3 piese asigurand astfel montajul rapid si usor. Cupa din cauciuc siliconat fin prevazuta cu denivelari pentru masaj stimuleaza lactatia si ofera confort maxim. Operarea manuala implica un nivel de aspirare discret, eficient si usor de controlat. Manevrare doar cu o singura mana.

Setul contine: 1 biberoane "Closer to Nature" de 150 ml +0 luni; 1 cutie pentru sterilizare in cuptorul cu microunde; 6 tampoane pentru san ultra-confort; 1 recipient pentru stocarea laptelui matern. 0%BPA.

 
Ce trebuie sa faci?
1. Da like paginii de Facebook NouNascuti.ro 
2. Da like paginii de Facebook 9luni 
3. Intra in pagina de concurs 
4. Completeaza corect datele tale de contact
5. Raspunde corect la intrebarile sponsorului 9luni


NOTA: Premiul se trimite prin posta de catre 9luni pe numele si adresa specificate in contul personal. Nu raspundem de corectitudinea angajatilor postei si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu este returnat de catre Posta, datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele de contact corecte, premiul nu va fi retrimis. Premiile pentru acest concurs se trag la sorti printr-o procedura automatizata, la ora 1 AM a zilei in care trebuie facuta extragerea, dintre cei inscrisi in lista participantilor la concurs pana in acel moment. Castigatorii care nu au toate datele complete la momentul extragerii, sunt automat declarati descalificati si nu isi vor primi premiul.


Numar de premii disponibile: 1 din 1

Numarul de premii pentru fiecare extragere: 1

Participanti inscrisi pana in acest moment in concurs (73):
moni.ratiustroia,  cristina.mocanu,  candys_0409,  cappycu.nectar,  ralucatudor,  ama.popescu,  catalina.tarcaoanu,  delia_h,  Nicolescu Mihai 30,  liam,  lorenna,  daniela.durbaca,  dragos.isabela,  serban.ramonamaria,  magdalena1985,  lupita.carmen,  bya,  alys_80265,  speedy,  adriana_1,  auraalina.ciolacu,  cristina.moldoveanu,  chirila.doina,  aramina,  anamariabarbu,  angel4you,  teq192000,  lili1308,  flory-sv,  gutuleanubianca,  45rodica,  IOANNAS21,  roxana.boaca,  adiina,  lunguly81,  anamaria.ene,  adri ad,  slly,  eusimi,  gelena,  constantin.gornescu,  eagle_eye,  galinuka,  diuka2003,  raionul de acasa (dina gabriela),  tyyanna,  dendely,  cassady,  muna,  DanielaD,  tavec,  monikaerzsebet,  roxxxxx,  ioana.dumi,  Ioana_c,  catalina.manea,  reka,  swetty85,  fightgirl,  ancatirim,  tetisheri,  dumdum,  Gavriloi Adina,  amaluta,  simona_georgiana10,  bocucarmendelia,  alina_trica,  anne_mary_n,  cristina.hurezan,  GabrielaMaria,  consuela.cercel,  berhy,  stan.liviu

Castigatori la acest concurs sunt:

Castigatorii editiei din data de 2012-04-20 sunt:
lacrimi

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu