Cauta:
Castiga o astrograma pentru copilul tau! Concursuri
Alege un nivel la care te gasesti:Nou-nascuti.ro si CerulInstelat.ro te invita la concurs! Raspunde corect la intrebarea noastra si vei intra automat in tragerea la sorti de pe 10 septembrie. Poti fi unul dintre cei 3 castigatori ai astrogramelor oferite de astrologul Monica Lazar. Nu uita ca, pentru a castiga, trebuie sa ai toate datele corecte si complete in contul personal. De asemenea, pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa stii urmatoarele informatii: ziua, luna, anul, locul, ora si minutul nasterii copilului caruia doresti sa i se faca astrograma. Daca aceste informatii nu sunt complete, astrologul nostru nu iti poate oferi premiul castigat!

Durata concurs: 29 august - 10 septembrie 2011
Tragere la sorti: 10 septembrie 2011, 1 AM

Pont: Raspunsul la intrebare se afla pe site-ul www.ghidul-parintilor.roDescrierea premiilor

3 astrograme pentru copii
Previziunea anuala personalizata este diferit de cel citit de obicei in ziare deoarece acesta reprezinta analiza previzionala a hartii natale si nu o analiza generala a fiecarei zodii in care de cele mai multe ori nu va regasiti.

Persoana castigatoare va primi o previziune anuala. Ea cuprinde descrierea oportunitatilor de dezvoltare in maxim patru domenii de interes personal.

Aveti posibilitatea de a alege cel mult patru domenii de interes in momentul inscrierii.Am nevoie de urmatoarele date pentru a face analiza:

  • Nume si prenume
  • Data nasterii: ziua, luna si anul
  • Ora si minutul nasterii
  • Locul naterii
  • Adresa de email

Domenii de interes: alegeti cel mult 4 domenii din cele de mai jos:dragoste, prieteni, cariera, munca, sanatate, studii, familie, parintii, casatorie, copii, calatorii, dezvoltare spiritualaCe trebuie sa faci:
  • In primul rand trebuie sa fii inregistrat in comunitatea NN
  • Sa ai adresa si numarul de telefon completate corect si valabile in contul personal
  • Sa te inscrii in concurs
  • Sa raspunzi corect la intrebare

NOTA: Premiul se trimite pe mail (la adresa de la care s-au trimis datele copiilor castigatori) in maxim 25 de zile de la primirea datelor necesare pentru realizarea astrogramei (ziua, luna, anul, locul, ora si minutul nasterii copilului). Daca ora de nastere nu se cunoaste intr-o marja de +/- 30 de minute nu se va realiza analiza astrologica deoarece rectificarea unui ascendent ia mult timp si este nevoie de date suplimentare. Premiile pentru acest concurs se trag la sorti printr-o procedura automatizata, la ora 1 AM a zilei in care trebuie facuta extragerea, dintre cei inscrisi in lista participantilor la concurs pana in acel moment. Castigatorii care nu au toate datele complete la momentul extragerii, sunt automat declarati descalificati si nu isi vor primi premiul.Numar de premii disponibile: 3 din 3

Numarul de premii pentru fiecare extragere: 3

Participanti inscrisi pana in acest moment in concurs (57):
admina,  ktael,  ancutza,  fightgirl,  mihaelavioleta,  steriana20,  iuliaiulia,  ivanka,  geta76,  dananavolan,  danababei,  dutaoctavian1,  hlroxana,  ramonagrig,  ada26,  tavec,  oana78,  predamishu,  euclau,  florys_alexia,  nsirghie,  munteanumariana_1,  lilianab,  clady,  dop_oana,  nadia_bg,  manix,  monicatopa,  anduta_79,  nituecarmen,  adivera,  georgi79,  madyc,  lory000,  carmen_rusbucur,  michelav,  binuta,  teoali,  nicol_mami,  lylota,  xena25best,  biogirl,  etavio,  effegi,  dedeuta,  ciniminis,  anka_88,  florentina75,  GabrielaMaria,  madaaur25,  florina11,  florin-zlt,  anca29,  roxxyy,  DANAEV,  marict,  florina26

Castigatori la acest concurs sunt:

Castigatorii editiei din data de 2011-09-10 sunt:
alex_kmy ,  savuflori13 ,  tudoty

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu