Cauta:
Cu bebelusul la mare. Masuri de protectie si sfaturi

Cu bebelusul la mare. Masuri de protectie si sfaturi

  Autor Echipa NN Data: 10.06.2013

Cu bebelusul la mare. Masuri de protectie si sfaturi
Esti mamica unui bebelus si te pregatesti pentru primul concediu la mare, alaturi de copilul tau? Ei bine, noi iti vom oferi cele mai bune sfaturi pentru a avea un concediu reusit, lipsit de riscuri si probleme.

In cazul in care nu stiai, bebelusul tau are voie sa mearga la mare inca din primele luni de viata. Respectand cu sfintenie cateva reguli esentiale. Reguli pe care trebuie sa le respecti atat tu cat si copiii tai mai mari. 
  • In primul rand, trebuie sa stii ca orele cele mai indicate pentru plimbarile pe plaja sunt cele de dimineata si seara. Indiferent de varsta copilului tau, nu trebuie sa fiti pe plaja in intervalul 10.00-17.00. Chiar daca sunt nori pe cer, acestia nu impiedica radiatiile solare. Astfel, plimbarile dvs. pe plaja, alaturi de cei mici, trebuie sa fie dimineata devreme, si seara, pana in orele 19.00.
  • Nu iesi din casa/hotel fara crema de protectie. Crema de protectie pentru copii trebuie aplicata cu cel putin 30 de minute inainte de plaja. De asemenea, aceasta trebuie cumparata doar din farmacie si trebuie sa aibe un factor de protectie de minim 50. 
  • Cremele de protectie solare nu trebuie aplicate si copiilor sub 6 luni. Insa, nu trebuie sa va faceti probleme daca respectati intervalul orar de mai sus si daca stati cu micutul dvs. sub umbrela.
  • Tinuta pe care copilul dvs. trebuie sa o poarte pe plaja trebuie sa fie sumara, din materiale naturale precum bumbacul, inul, in culori deschise. Nu uitati ca palariuta de soare si ochelarii sunt obligatorii. Ochelarii de soare pentru copii trebuie achizitionati doar din centrele speciale. Altfel, riscati sa stricati vederea copilului dvs. de la o varsta frageda.
  • Nu uitati de hidratare. Sticluta cu apa, biberonul cu lapte/ceai, trebuie sa fie in permanenta cu dvs. 

Vacanta placuta!

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
0 comentarii
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu